Lief voor leed

Ervaringen

Hieronder kun je enkele ervaringen lezen van mensen die je voorgingen (met uitzondering van Ernest Ouwejan).

Ernest Ouwejan, Coach van Kijk naar je zelf  www.kijknaarjezelf.nl
Ruth Boxum ken ik als een integere, humoristische en intelligente vrouw. Zij is in staat om in korte tijd door te dringen tot de kern van problematiek. Ik kan haar van harte als therapeut aanbevelen. Geen blabla, niets zweverigs, gewoon concreet en to the point.

Een man van 64
Ik kwam bij Lief voor leed om te stoppen met roken. Er werd met hulp van Ruth naar diepere achterliggende oorzaken gezocht. Deze werden gevonden. Al na 4 sessies heb ik geleerd om veel bewuster naar mezelf te kijken. Op een heel verrassende manier waar ik nooit aan gedacht had. Ik voel me een heel ander mens. Ik laat mensen nu dichterbij komen maar kan aan de andere kant ook goed mijn grenzen aangeven. En het roken?!, Ik rook al zoveel minder. Ik ben er nog niet helemaal maar met de hulp van Ruth moet ook dat helemaal goed komen.

Een vrouw van 31
Ik zou de werkwijze van Ruth kunnen omschrijven als creatief. Door middel van verschillende “creatieve” technieken heeft zij mij enkele stappen verder weten te helpen. Zo heb ik getekend, ontspanningsoefeningen en soort van rollenspelen met mijn innerlijke zelf gedaan. Soms voelde dit wel een beetje vreemd, maar ik ben elke sessie weer met nieuwe inzichten naar huis gegaan! Bedankt Ruth!

Een vrouw van 50
Deze gesprekken kwamen onverwacht op mijn pad. Ik heb er heel veel baat bij (gehad). Mocht het nog eens nodig zijn dan zou ik zo weerbij Ruth in therapie gaan. Ruth hartelijk bedankt voor alle therapiesessies!