Lief voor leed

Tarieven

Lief voor leed is ingeschreven in het RBCZ register als Registertherapeut BCZ® en hiermee onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TZC). Tevens is Lief voor leed aangesloten bij beroepsvereniging VBAG. Als je in het bezit bent van een aanvullende verzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding.  Klik  hier voor het vergoedingsoverzicht van independer. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Het tarief van Lief voor leed is opgebouwd uit kennis verworven uit diverse studies, literatuuronderzoek, intervisies en nascholing. Tevens bestaat het tarief uit voorbereiding, de sessies en dossiervorming.

Intake per dertig minuten €0,00*
Individueel vanaf 18 jaar per zestig minuten €60,00
Kinderen tot 18 jaar per zestig minuten €45,00
Relatietherapie max. twee personen per zestig minuten €90,00
Telefonisch consult per vijftien minuten €15,00
Zakelijke coaching per opdracht op offertebasis
 
Gesprekken zullen na 90 minuten per kwartier afgerond worden.
Afspraken die binnen vierentwintig worden afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.  Afspraken kunnen per telefoon, email, sms of app worden afgezegd. Alleen wanneer ik je bericht heb beantwoord zullen er geen kosten in rekening worden gebracht
* Wanneer je besluit om na het intakegesprek door te gaan met in ieder geval vier sessies dan is het intakegesprek gratis!! 

Lief voor leed heeft momenteel nog geen bedrijfsruimte. Daarom vinden de sessies in overleg bij je thuis plaats of op een door jou geregelde locatie. Buiten Emmeloord worden kilometerkosten in rekening gebracht. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid gesprekken te voeren op een externe door Lief voor leed gehuurde locatie in Zwolle aan de Dokter van Deenweg 108. (tegen een meerprijs van €10,00 inclusief BTW).